- Nyheder
- Kunder kan aflyse eller flytte deres booking
Nyt
Kunder kan aflyse eller flytte deres booking
Tillad aflysning eller ombooking i din booking-app, så modtager kunderne et link i bekræftelsesmailen til selv at aflyse eller vælge et andet tidspunkt. Den frigjorte tid kan bookes igen med det samme.
Hvor du finder det
- I editoren:
- Apps
- Servicebookinger
- Indstillinger